3 tips til den bedre ferie

Så er sommerferien ved at være overstået for de fleste desværre. Sammen med jul er sommeren nok kendtegnet ved at være den tid på året som de fleste danskere holder af.

Mange forbinder det med en spændende og god ferie og hvis man skal på ferie så er her et par tips som man snildt kan benytte.

Vær ude i god tid

Når det kommer til at arrangere ferien, så er det godt hvis man kan være ude i så god tid som muligt. Dermed ikke sagt at det ikke kan nytte noget hvis man fx laver en afbudsrejse, for på den måde kan man også få det meget billigere end mange andre steder. Som udgangspunkt der er det dog en god ide at være ude i så god tid som muligt.

Bliv enige om et sted

Bliv enige om et sted. Det lyder indlysende men det er det faktisk ikke. Ofte så er der en der for lov at bestemme hvor alle skal tage hen, og det er nu engang sjovere at vælge et sted hvor alle gerne vil tage hen.

Fx så lykkedes det min lillesøster at vælge at hele familien skulle til Thailand for nogle år tilbage. Det var skam en rigtig fin ferie, men alligevel så havde man en lidt mærkelig smag i munden efter det.

Læg et budget

Du skal lægge et budget således at det ikke løber helt løbsk. Det værste man kan være ude for er at komme hjem fra en god ferie, og så dernæst opdage at der er røget alt for mange penge væk fra ens konto eller måske endda flere konti, hvis man har brugt flere forskellige dernede.

Beslut jer derfor hvor mange penge, der maksimalt må bruges på forhånd. Det gør det meget lettere at have med at gøre når man skal holde ferien og så ved man også bedre om man har råd til at gå ud og spise en aften eller om man skal finde noget let og billigt.

Skriv en kommentar