En tur til Berlin i konfirmationsgave?

Har du overvejet at give en rejse til konfirmanden der snart skal konfirmeres?

At blive konfirmeret er en stor ting. TÆnk bare selv blot tilbage på dengang du selv stod foran altereret ved præsten, hvor hver elev havde fået en lille ting fra biblen de skulle sige. Personligt har jeg ikke den fjerneste anelse om hvad jeg skulle sige. Hvis jeg tænker mig meget godt om, kan det godt være at det kommer, men det er sådan set også lige meget i denne sammenhæng.

Det vigtige er blot at vi alle ved hvor stor en dag det er. Man skal ikke tage let på konfirmation og derfor er kan man allerede nu overveje hvad konfirmanden skal have i gave. Hvis man gerne vil give noget, som fungerer som det bedste minde, jamen så er det nok en rejse man skal være ud i. Ja, en rejse kan godt ske at være dyre end så meget andet – og dog, hvis man fx giver konfirmanden et nyt tv hvor der kan spillet en masse spil på, eller hvis man fx giver en ny iPhone så er man nok oppe i noget af det samme prisleje. Men hvad sjov er det? Det er lidt det samme som at lave en takketale til konfirmationen.

Du kan også læse mange flere råd om det her.

En oplevelse huskes!

Sagen er nemlig at man skal give en rejse fordi det er noget der vil blive husket så længe efter. Kan du husker nogle af de ting du har fået i gaver gennem tiden? Det kan jeg personligt ikke, men det som der oftest bliver husket det er de oplevelser man har haft sammen med sine venner og familie.

Skriv en kommentar