Sådan holder du en billig ferie

Hvis dit budget er ret stramt, eller du bare hellere vil bruge dine penge på resten af året frem for på et par ugers ferie, så kan du sagtens planlægge en billig ferie, der ikke behøver at være en kedelig ferie. Det er ikke nødvendigvis mængden af penge, der afgør, om det bliver en god ferie eller ej.

Den billige transport

Der er masser af dejlige sommeroplevelser i Danmark, som er allersmukkest, når det er sommer. Det er egentlig en skam at rejse væk fra det, når det er sommer. Du behøver heller ikke at rejse ret langt væk fra din bopæl for at finde steder i Danmark, der er anderledes end der, hvor du kommer fra.

Du kan for eksempel vælge at tage afsted på cykel, eller du kan tage et tog eller en bus på nogle af deres billige afgange. En vandretur er også dejlig i vores egen natur. Hvis du forstår at pakke minimalistisk, så er det begrænset, hvad du behøver at have med.

Den billige indkvartering

Det kan også godt lade sig gøre at overnatte billigt. Især om sommeren er der mulighed for at sove i et shelter eller på en campingplads. Er du ikke den store outdoor-type, så kan du lede efter noget bed and breakfast, som kan gøres ret billigt – især i provinsen.

Se flere gode forslag til den bæredygtige og billige sommerferie på Vekselkurs.dk. Der kan gå helt sport i at finde de gode billige løsninger på en ferie, hvor der er fokus på nogle andre ting end luksus og forbrug.

Selv om du kører en low budget ferie, så er du alligevel nødt til at have lidt penge med til mad og lidt andre fornødenheder. En mulig løsning på den udfordring kunne være at låne nogle penge hurtigt online. Hvis det drejer sig om et mindre beløb, bliver udgifterne til det ikke så store igen. 

Det kan være en fin måde at være sikker på, at du har råd til forplejning på din ferie. Det er godt at have en vis back up, hvis der skulle opstå noget uforudset, som koster nogle penge. Får du ikke brugt hele beløbet, så det er jo bare fint. Det kan du jo bare betale tilbage eller gemme.

Det er som sagt ikke budgettet, der afgør, om en ferie blive god og mindeværdig. Det er stemningen, oplevelserne og samværet.

Skriv en kommentar