Velkommen!

Velkommen til!

Her på siden kan du – som navnet også røber finde tips til, hvor man kan overnatte i Berlin. Siden er dog ikke kun indskrænket til denne lille niche, for denne side omhandler faktisk rejsetips hvorind man har tænkt sig at rejse hen.

Historien bag:

Navnet bag bloggen kommer fra en sommerferie hvor det var besluttet at turen gik til Berlin. Det tog en hel del tid at finde frem til netop denne destination så alle var fyr og flamme da ferien endelig skulle til at arrangeres. Problemeet var dog at først og fremmest var det svært at finde et hotel. Dette problem blev kun større da vi også fandt ud af at det var rimelig svært at få et overblik over alle de spændende attraktioner, der gemte sig rundt omkring i byen.

Vi var især glade for at høre om krigene og da Berlin jo spillede en noget så central rolle i netop anden verdenskrig så var det helt naturligt at det var dette som man gerne ville høre en hel del mere om. Desværre var det ikke så let at finde frem til noget, da det næsten virker som om byen bevidst prøver at skjule sin fortid og istedet prøver på at gøre det mere spændende at se og høre om ting, der forbinder sig til Berlinmuren og tiden omkring den kolde krig.

Hvad skal man se?

Derfor kom det helt naturligt at denne side blev født. Vi tænkte at det ikke kun passe at Berlin var det eneste sted det kunne være sært at finde frem til hvad man skulle se, og derfor er denne sides store og ambitiøse formål at give rejsetips til hvorind man skal hen. Det gælder alt lige fra en varm ferie i Spanien til en koldere vandretur oppe i de norske fjelde. Uanset hvor turen går hen, så skal der gerne være en guide dertil og som klart og simpelt beskriver hvad man kan laver der.

Det forsøger denne side at give et klart svar på!

Skriv en kommentar